Jumtalapas Recap u.c. LAT-CYP pēcspēles materiāli

12.-13.05.12 pēcspēles materiāli : tiešraidesRezultāti , SC-videoieraksts , SC-videosummārijs , F-book , CEV , Veilands , Apriņķis , Vambuts , LTV , Karzubova .

Jumtalapas Recap + foto izlase

Spēles dienā piezagās doma - varbūt nevajag iet... Ativi & Stepanova taču nebūs... Bet nē, Jumtalapai ir vien jāiet... 300 metrus pirms OSC pēkšņi pārņēma sajūta - tur būs interesanti! Pusstundu pirms mača kļuva skaidrs, ka tribīnes būs krietni vairāk kā 50 % pilnas. Galu galā spēles protokolā tika reģistrēti 800 skatītāji. Pēdējos gados galvaspilsētā tik daudz nav bijuši pat vīriešu volejbolā!

Skatītāju masveida sajūsma pirmoreiz atskanēja jau iesildīšanās laikā, kad Viktorija Brice ar efektīgu spaiku pārbaudīja pretinieču teritorijas pamatni. Turpinājumā ekspresīvā Brice ar 20 punktiem noformējās kā spēles rezultatīvākā volejboliste.

Latvijas izlases pirmo punktu guva mūsu monumentālā cēlāja Sana Catlakša, un viņa to nokārtoja All World stilā - pēc pirmās piespēles eleganti iemānīja bumbu pretinieču nepiesegtajā devītniekā. Pēc skaistās uzvaras Catlakša pelnīti saņēma MVP balvu.

Latvijas aizsardzību cementējošā libero Aleksandra Tihovska uzskatāmi demonstrēja, ka viņas twitera pirmsspēles bravūra ''I am still good enough!!! Yessss'' nav plika čivināšana.

No četru gadu retairmenta izsauktā Sandra Breikša spēlēja ar lielu baudu un pēc veiksmīgām epizodēm priecājās kā jauna meitene.

Mazizmēra midlblokere Dagnija Mediņa pret īsajām kiprietēm jutās komfortabli un mūsu spēlei deva vieglumu - uz aci viņa izskatījās mazāka par CEV 70 modeli, un patiesi - programmiņā rakstīts 60 kilo.

Kopbilde pirms spēles

Dagnija Mediņa un Sana Catlakša

 Sandra Breikša starp vīriešiem

Aleksandra Tihovska notur bumbu

Lana Sorokina lido visaugstāk
 

Kristīne Lece grauj objektīva asumu

Līva Brīvule grib iedzīt naglu

 Viktorija Brice - punktu mašīna

Dagnija Mediņa piesaista kameru

Sana Catlakša - MVP