Stepanova rullē arī pludmalē

15.-16.04.12

Naktī uz svētdienu Latvijas top2 volejboliste Jekaterina Stepanova kopā pārinieci izcīnīja 2. vietu līdz šim lielākajā NCAA smilšu volejbola turnīrā. Tas notika ASV pludmalē Nr. 1 - Siesta Key.

Tur finālā uzvarēt nebija īpaši reāli, jo mūsejā tikko bija atguvusies pēc potītes sastiepuma, bet pretinieces sniegums tika raksturots kā All-World Performance.

Stepanovas universitātes komanda ir stabili 1. labākā NCAA smilšu komanda Austrumu reģionā. Tas nozīmē, ka Florida State University ir iekļauta starp Top4, kas 27.-29. aprīlī sacentīsies par NCAA labākās komandas titulu. Top4 smilšu komandas - #1 Pepperdine, #2 Florida State, #3 Long Beach State, #4 College of Charleston. NCAA labākā pāra titula izcīņā piedalīsies 16 smilšu pāri (arī no neTop4 komandām). Galvenās favorītes ir no Rietumu reģiona, kur spēlē dažas u-Pasaules čempiones. Patīkams pārsteigums : starp 16 labākajiem pāriem ir tikusi vēl viena mūsējā - Latvijas Sieviešu izlases kandidāte Dagnija Mediņa!

Stepanovai ir labas iespējas kļūt par 1. labāko telpu/smilšu volejbolisti NCAA. Viņa ir viena no trim, kuras tik vareni cīnās abās frontēs. Viņas galvenā konkurente ir Kim Hill no Pepperdine.

info : Seminoles.com , AVCA.org .