Jumtalapai sensacionāla 3. vieta World Grand Prix 2012

01.07.12 Jumtalapas atbilde Ikauniecei

Lauras Ikaunieces bronzai nākamajā dienā sekoja Jumtalapas bronza World Grand Prix.
Pirms pusgada ar minēto sportisti Jumtalapa "iepazinās" Sportacentra komentāru konkursā...
Tolaik pat sapņos nerādījās, ka drīz vien viņa izcīnīs 3. vietu Eiropas čempionātā!
Tolaik par volejbolu Jumtalapa gandrīz neko nezināja...

25.06.12 "Latvija" ir 3. vietā World Grand Prix 2012

Jumtalapa kā "Latvian" piedalās inside-volley.com World Grand Prix prognozistu konkursā, un pirms izšķirošās nedēļas ir sasniegta godpilnā 3. vieta. Tas ir liels sasniegums mūsu mazajai valstij! Pēc būtības mums nespīd ne European League, ne World Garand Prix, tāpēc panākumiem prognozistu līmenī ir krietni lielāks svars.

European League prognozistu konkursā Latvijai šobrīd ir tikai 7. vieta, un reālas cerības uz medaļu jau zaudētas.

World Garand Prix ir ļoti "interesanti" organizēts turnīrs. Nupat preses konferencē spēlētājas viena otru apsveica ar kvalificēšanos izšķirošajām spēlēm, tomēr pēc tam izrādījās, ka iekļūt vajadzēja nevis 8-niekā, bet gan 6-niekā... Tādējādi pašas spēlētājas nezināja, kur bija jāiekļūst, lai tiktu tālāk. Apsveiktās palika ar garu degunu ārpusē. Bez tam domas dalījas par tālāko izspēles kārtību, jo FIVB bija publicēti divi varianti... Un tamlīdzīgi brīnumi notiekot katru gadu!

01.06.12 Sieviešu basketbola medaļām gribās pievienot sieviešu volejbola medaļas...

Jumtalapa (kā "Latvian") piedalās European League un World Grand Prix prognozistu konkursos. Mērķis ir medaļa (Top-3). Sasniegt šo mērķi būs grūti, jo pietrūkst kompetence sieviešu volejbolā. Sieviešu basketbola prognozistu konkursos Jumtalapai ir 3 medaļas (zelts Spānijas līgā 2012, zelts Eirolīgā 2011, sudrabs EČ 2011). Inside-volley.com ir brīnišķīgs forums, kur par sieviešu volejbolu ir lielāka interese nekā par vīriešu!!! Sieviešu basketbolā tik laba foruma nav.

Laura Ikauniece